Laurel Edenthaw Abi admin

ID Hüüdnimi: Amy, La Piirkond: 6. ringkond Relv: Vibu
 | Pealkiri: OTSITAKSE MODERAATOREID! Püh Nov 11, 2012 5:24 pm | |
| Ma tsiteerin Marki, sest ma ise liiga laisk. - Sagitarria Perthshire kirjutas:
Nagu näete parempoolses widgetis on üks administraator ja üks moderaator. Me vajame rohkem moderaatoreid kui ühte.
Kes nad on ja mis nad teha saavad? Mulle meeldib neid foorumi politseideks kutsuda. Või siis koristajateks. Nad aitavad administraatoril foorumit korras hoida. Sinna alla käivad teemade liigutamine, ebavajalike teemade kustutamine jms. Moderaatoritel endal on ka eraldi alateema ja seal käib kogu modede jutt.
Kui sul on tahet üheks saada või mingil muul põhjusel, siis täida alljärgnev ankeet:
- Kood:
-
[color=lightblue][font=Arial]Tegelase nimi:[/font][/color] [color=lightblue][font=Arial]Rollimängu kogemus:[/font][/color] [color=lightblue][font=Arial]Miks just me peaksime sind moderaatoriks valima?:[/font][/color] Kui te ei saa moderaatoriks, siis ärge muretsege. Kindlasti kuude jooksul (kui see ebaaktiivseks ei muutu) foorum kasvab ja on vaja üha rohkem ja rohkem moderaatoreid. | |
|
Cecilie McClurken

ID Hüüdnimi: CeCe, Amy Piirkond: 6. piirkond Relv: Vibu
 | Pealkiri: Re: OTSITAKSE MODERAATOREID! Esm Nov 12, 2012 9:01 pm | |
| Tegelase nimi: Cecilie Amelia McClurken Rollimängu kogemus: Em.. Veidikene üle seitsme kuu. Miks just me peaksime sind moderaatoriks valima?: Ma olen siin vägagi aktiivne, üks aktiivseimaid sees käijaid. Oman ise ka paari rollika foorumit, seega ma tean kui raske on seda aktiivsena hoida, korda hoida ja mida veel kõike. Mul on selles valdkonnas juba kogemusi. | |
|